I forbindelse med et helt nytt nettkurs som starter fredag 26. mai, arrangerer vi nå en tegnekonkurranse hvor du kan vinne en gratis kursplass.

Om tegnekonkurransen:

For å delta i konkurransen, må du sende oss et fotografi av en tegning hvor hovedmaterialet er/har vært fargeblyanter. Du kan enten sende inn noe du allerede har laget, eller tegne en helt ny tegning. Tema og format er åpent. Det vi behøver av tilleggsinfo er:

    • hva det er tegnet på
    • hvilke materialer som evt er brukt i tillegg til fargeblyanter
    • navn og alder
    • kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer)
    • navn på Instagram, om du ønsker å bli tagget ifm. publisering av innlegg på vår Instagram

Fotografiet av tegningen sendes til: post@tegneskole.no

Vi kommer til å publisere tegninger fortløpende frem mot kåringen av vinnerne den 19. mai. Tegningene vil også få oppmerksomhet på Instagram.

Hvordan kåringen vil foregå:

Alle tegningene vil bli publisert på Tegneskole sin Facebook. Fredag 19. mai klokken 12:00 er det den tegningen med flest likes, som blir kåret til vinnerbilde. Andre- og tredjeplass gis til tegningene med nest og tredje flest antall likes.

Premier:

Det blir kåret 3 vinnere som får tildelt en gratis kursplass på Fredrik sitt nettkurs
Lær å tegne med fargeblyanter!

Tilleggspremie til skaperen bak vinnertegningen:
være Tegneskole sitt forsidebilde på FB fra 19. mai – 01. juli.

Om kurset:

Kursholder Fredrik Pettersen (@prikk.lik på Instagram) har mange års erfaring med tegning og fargeblyanter. Motivene hans blir gjerne dyr. Selv om motivet under kurset kommer til å være en hund, vil Fredriks teknikker gjøre det mulig for deg å tegne nesten hva som helst etter endt kurs.

Kurset er lagt opp slik at du jobber parallelt med Fredrik hele veien, og på den måten lærer de gode teknikkene steg for steg. Det vil også bli en gjennomgang av oppmåling, fargesetting og valører. Siden kurset sendes direkte, vil det være mulig å få tilbakemeldinger underveis i sendingen, og du kan ha en dialog med kursholder om det skulle dukke opp noen utfordringer.


Lykke til!