Fotografi av kursholder Gro som holder nettkurs i grunnleggende tegneteknikker

Kommende nettkurs:

Grunnleggende tegneteknikker

Uansett hvilke materialer du ønsker å bruke videre, er det alltid en fordel å ha noen grunnleggende tegneteknikker i bunn, som du kan bygge videre på senere. På dette kurset får du verktøy i form av ulike teknikker, grunnprinsipper og materialkunnskap, slik at du kan komme i gang med din egen kunstneriske utvikling.

Blyanttegning av 2 hunder, tegnet av kursholder Gro Anita Tveit
Les mer om kurset her!

Kurset passer for nybegynnere, både voksne og barn.
Kursstart: mandag 24. april

Ei levande grein

Kurset passer for deg som ønsker å åpne opp for økt sanselighet og tilstedeværelse, med hjelp av kreativitet uttrykt med softpasteller, håndskrift og meditasjon.

Fotografi av kursholder Anne-Lise og Tor-Egil
Les mer om kurset her!

Kurset passer for voksne
Kursstart: torsdag 04. mai

Finn din indre inspirasjonskilde!

Har du et ønske om å begynne og tegne, men klarer ikke helt å komme i gang? Da kan det skyldes at det er noe som blokkerer den kreative flyten, eller som hindrer inspirasjon i å slippe til/komme frem. Alle har en strek og alle bærer på en enorm inspirasjonskilde som også du kan finne veien til.


Les mer om kurset her!

Kurset passer for voksne
Kursstart: onsdag 10. mai

Lær å tegne med fargeblyanter!

Å tegne med fargeblyanter kan gi et veldig realistisk resultat, dersom man vet hvordan man skal gå frem. Det handler blant annet om å ha gode fargeblyanter å jobbe med, gjøre riktige fargevalg, og å følge en fornuftig fremgangsmåte med riktige teknikker.


Les mer om kurset her!

Kurset passer for ungdommer og voksne
Kursstart: fredag 26. mai

Hvorfor velge nettkurs gjennom Tegneskole:

Våre nettbaserte kurs sendes direkte over plattformen Zoom, som er gratis og enkel å bruke. Fordelen med at kursene våre sendes direkte, er at du kan kommunisere med kursholder underveis. Du kan vise frem dine arbeider og få tilbakemeldinger med en gang, samt ha en direkte dialog med kursholder. Siden våre nettkurs er interaktive, klarer vi å tilnærme oss litt av den samme atmosfæren som et fysisk kurs har, selv om alt foregår digitalt.

I forkant av de ulike nettkursene har du muligheten til å være med på en gratis introduksjon, slik at du kan danne deg et mer helhetlig bilde av hva kurset dreier seg om. Påmelding til disse introduksjonene finner du på hver enkelt kursside.

De fleste nettkursene har skreddersydde materialpakker, som våre kursdeltakere får 15% rabatt på.

Under hele kursperioden er du også velkommen til å ta kontakt, slik at du får den veiledningen som trengs, for at du faktisk skal få skikkelig utbytte av kurset.

Velkommen på nettkurs!

Lignende saker