Fotografi av et tomt lerret på et staffeli.

Nå er ferien over for de aller fleste, og vi begynner å pakke bort strandbagen, for heller å gi plass til kreative sysler innendørs. Og hva passer vel da bedre enn å kjøre en ny runde med vår forsidekonkurranse på Facebook?

Tema for konkurransen i september: Høst.

Alle er invitert til å poste et av sine egne kunstverk på veggen vår, og skaperen av bildet som har fått flest likes den 30. september, får eksponert sitt bilde som forsidebilde i hele oktober.
Mandag 03. oktober legger vi ut informasjon om neste konkurranse.

Kunstverket må postes som et eget innlegg på vår Facebook-side, og ikke som en kommentar til innlegg. Veldig fint om du også skriver hvilke materialer og teknikker du har brukt.

Kunstverket må være skapt av deg, og du må godta at bildet blir brukt som vårt forsidebilde i hele oktober, samt delt på vår Instagram-konto. Du blir selvsagt kreditert med navn, om du ønsker det.

Når det gjelder valg av materialer, står du helt fritt; det kan være gråblyant, fargeblyanter, akrylmaling, oljemaling, akvarell, kull, mixed media etc. Det kan være abstrakt eller figurativt, sort-hvitt eller en fargebombe. Kunsten er fri, og valget er ditt!

Dette er en konkurranse som vil gå fra måned til måned med ulike temaer, og alle kan delta så mange ganger de vil.

Klikk her for å komme til vår Facebook-side.

Vi gleder oss til å se hva du har skapt. Lykke til!

Bildene under er kunstverk skapt av noen av våre kursholdere. De er ment som eksempler på hva som kan sendes inn og er ikke med i konkurransen.