Fotografi av en smilende kvinne som holder i en palett og annet maleutstyr.

Om tegneskole.no

I 2019 ble tegneskole.no etablert og siden den gang har vi hjulpet både kursholdere og -deltakere med å nå målene sine. Vi kan bl.a. være behjelpelige med å skaffe flere deltakere til kursene, markedsføre gjennom sosiale medier og andre kanaler, ta oss av faktureringen, sette sammen (rabatterte) kursmaterialpakker og vi kan hjelpe til med å finne passende lokaler. Om det er ønskelig å holde kurset i Ås, stiller vi galleriet i butikken til disposisjon.

I tillegg til klassisk klasseromsundervisning, har vi selvsagt også nettkurs. I våre lokaler i Ås har vi profesjonelt utstyr som våre kursholdere får benytte seg av, slik at kursene oppnår den høye kvaliteten som kursdeltakerne forventer. Og når årstiden tillater det, har vi også et utvalg av kurs som foregår utendørs. Fellesnevneren for alle våre undervisninger, er at våre kursholdere kan sitt fag til fingerspissene og har mye å lære bort, både til nybegynnere og de mer erfarne, voksne og barn og ungdom.

Dersom du ønsker å arrangere kurs, men ikke helt vet hvordan du skal organisere det, kan vi hjelpe deg med alt det praktiske, slik at det eneste du trenger å konsentrere deg om, er å planlegge selve undervisningen. Fra du bestemmer deg til å arrangere kurs via oss, kommer vi til å samarbeide tett både før, under og etter kurset. Du får personlig veiledning, råd og tips og vi vil gjøre vårt ytterste for at både du som kursholder og dine kursdeltakere får en så god og lærerik opplevelse som mulig.

Om du som kursdeltaker er interessert i en bestemt kunstform/teknikk som du ikke klarer å finne på våre nettsider, er det kjempefint om du tar kontakt med oss, da vi kan undersøke om dette er noe som noen av våre kursholdere faktisk kan undervise i. Om det ikke er grunnlag til å sette opp et kurs, kan vi i enkelte tilfeller tilby 1 til 1-undervisning.

Uansett om du er en kunstner med mange års erfaring som kursholder, eller nå har nådd et punkt der du ønsker å lære dine teknikker bort til andre, eller om du er en som ønsker å lære noe nytt, eller fordype deg i en bestemt kunstform, er det bare til å ta kontakt med oss. Vi blir glade for enhver henvendelse fra dere som finner glede i kreativ utfoldelse. Og dersom du jobber i en institusjon, hvor du tenker at en slik aktivitet hadde skapt glede for brukerne, kan vi helt sikkert finne en løsning for å bringe kurset til dere.

Vårt aller største ønske er at så mange som mulig skal oppdage den kreative gleden. Så nøl ikke med å ta kontakt med oss, dersom det var noe her som vekket en interesse hos deg.

Vi gleder oss til fortsettelsen!