Hjem > Kursholder > Anne-Cathrine Nannestad Pettersen

Anne-Cathrine Nannestad Pettersen

Anne-Cathrine begynte å male i en periode hvor livets hendelser ble forsterket, og hun hadde behov for å finne ro og glede. Hun oppnådde dette ved å finne sin kreativitet og hun har skapt malerier med sjel og glede.

Hun er utdannet NLP master coach, og hun ser at coaching og kreativitet fint kan brukes sammen. Det å male er også en fin terapiform, fordi det får frem nye perspektiver og følelser, som igjen gir nye tanker. «Jeg har sett mange som har fått ro, påfyll og glede av å male.» Hun kaller det balansekunst, fordi hun mener det er viktig med balanse i livet.

Hun har fotografert mennesker og natur i mange år, og nå har hun funnet kunstneren i seg. Nå ønsker hun at maleriene skal spre glede og pynte opp i hjem som ønsker håndmalte malerier. Hun har allerede levert flere malerier på oppdrag, og hun synes det er veldig stas å komme hjem til folk for å finne ut av hva som passer inn i forhold til de som bor der, størrelse og farger.

Kreativitet er virkelig påfyll i livet! Nå er Anne-Cathrine veldig motivert for å lære deg å svinge malekosten slik at du finner ditt kreative uttrykk og får ny energi.

Hun driver nettstedet www.gallerianca.com og har en egen instagram med samme navn: gallerianca