Har du lyst til å vinne en gratis kursplass?

I oktober starter vi opp 2 helt nye onlinekurs. Tirsdag 11. oktober vil Fredrik Pettersen lære bort sin kreative teknikk, som går ut på å tegne realistiske motiver med hovedsakelig bare prikker. I tillegg skal Gro Anita Tveit starte sitt kurs i grunnleggende tegning onsdag 12. oktober.

Det eneste du behøver for å delta i konkurransen, er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Om du blir en av de heldige vinnerne, får du velge hvilket kurs du ønsker gratis plass på.
Klikk her for å melde deg på.

Begge kursene går over nett på kveldstid (via et kursrom på Zoom) over en periode på 3 uker.

Kurset til Fredrik (aka Prikk Lik):
Under kurset vil Fredrik vise hvordan man kan skape en tegning ved hjelp av prikker. Dette skaper en helt spesiell effekt på tegningen, samtidig som uttrykket blir realistisk.
Når teknikken sitter, kan den også benyttes til å tegne for eksempel bygninger, trær, blomster eller oversiktsbilder av byer, for å nevne noe.
Klikk her for å lese mer om kurset til Fredrik

Grunnleggende tegning med Gro Anita:
Uansett hvilke materialer du ønsker å bruke, er det alltid en fordel å ha noen grunnleggende tegneteknikker i bunn som du kan bygge videre på senere. På dette kurset får du verktøy i form av ulike teknikker, grunnprinsipper og materialkunnskap, slik at du kan komme i gang med din egen kunstneriske utvikling.
Klikk her for å lese mer om kurset til Gro Anita

Velkommen som ny abonnent og lykke til!

Vi trekker en vinner mandag 03. oktober