Mandag 10. januar blir det en ny runde med Henriette Sonnes populære tegnekurs for voksne. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, men også for deg som har tegnet litt fra før, men som mangler de elementære verktøyene for å kunne utvikle deg videre. Klikk her for å lese mer om kurset.

I uke 46-50 skal vi ha en konkurranse, hvor du har muligheten til å vinne en plass på dette tegnekurset (med en verdi på kroner 1.950,-). I uke 51 trekker vi en vinner av kurset, samt en heldig nummer to som får en komplett tegnepakke til en verdi av kroner 673,-.

Klikk her for å se hva tegnepakken inneholder.

Kurset finner sted i våre kurslokaler i Ås (bare 30 minutter med tog unna Oslo S.), men om du ikke bor i nærheten, kan du gi kurset bort i gave til noen, om du vil.

Onsdag 24. november legger vi ut runde 2 av 5 i dette innlegget. Om du ønsker å få oppgavene tilsendt tidligere, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Spørsmål runde 1 (uke 46):

-Når begynner kurset som du kan vinne en plass på?
-Hvor skal dette kurset holdes?

Spørsmål runde 2 (uke 47):

-Hva er innholdet i materialpakken man kan kjøpe til kurset?
-Hvor mye får man i rabatt, dersom man deltar på kurset?

Spørsmål runde 3 (uke 48):

-Når starter Tegnekurs 1 for barn og ungdom?
-Hvor mye koster tilhørende materialpakke etter at rabatten er trukket fra?

Svarene sender du enten på mail til post@tegneskole.no, eller som en melding til Tegneskole på Facebook eller Instagram. Frist: 19. desember.

Lykke til!

Lignende saker