Urban sketching i Oslo, med Olav Tokerud

Hjem > Klasserom > Utendørs > Urban sketching i Oslo, med Olav Tokerud
Laster Kurs

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching. Ved å tegne på lokasjon, er det enklere å få riktig perspektiv, i tillegg til at du blir påvirket av stemningen på stedet.

Fotografi av Olav Tokerud som sitter og skisser urbane motiver på Grünerløkka i Oslo.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner i Oslo, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men nå som våren er i anmarsj er det enda mer fristende å fange urbane motiver på skisseblokken.

Her kan du se noen av Olavs skisser!

Noe av det du vil lære på kurset er komposisjon, valg av motiv, lys og skygge, perspektiv og ulike teknikker for hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte som fungerer godt i skissene.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

tirsdag 25. mai

tirsdag 01. juni

tirsdag 08. juni

tirsdag 15. juni

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Påmelding til urban sketching i Oslo.
kr 2 100
9 tilgjengelig
Go to Top