Laster Arrangementer

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching. Ved å tegne på lokasjon, er det enklere å få riktig perspektiv, i tillegg til at du blir påvirket av stemningen på stedet.

Fotografi av en skisse som Olav Tokerud har laget.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner i Oslo, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men det mest behagelige er selvsagt å gjøre dette før snøen legger seg. Og hva er vel vakrere enn vår hovedstad inntullet i et snev av høst?

Her kan du se noen av Olavs skisser!

Noe av det du vil lære på kurset er komposisjon, valg av motiv, lys og skygge, perspektiv og ulike teknikker for hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte som fungerer godt i skissene.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

tirsdag 31. august (oppmøtested: Damstredet)

tirsdag 07. september

tirsdag 14. september

tirsdag 21. september

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for 4x3 timer med urban sketching i Oslo. Oppmøtested første kursdag: Damstredet.
kr 1 950
9 tilgjengelig