Laster Arrangementer
Virtual Online Kurs

Nå har du muligheten til å være med på et online direktesendt tegnekurs hvor Henriette Sonne skal lære deg skikkelig smarte tegneteknikker slik at du både blir flinkere og tryggere på din egen strek. Henriette har undervist i tegning i over 15 år og er en veldig flink formidler som vet hva som skal til for å forstå prinsippene bak de ulike teknikkene.

Hva du kommer til å lære:

1. kurskveld: vi blir kjent med øyehøyden og lærer oss å tegne 1- og 2- punktperspektiv. Vi tegner raske skisser og øver på å bli trygge på å skisse perspektiv på tur. Vi skisser landskap med perspektiv.
2. kurskveld: vi blir kjent med tegning av mennesker i helfigur. Vi tegner raske skisser og får objekter inn i et miljø.
3. kurskveld: vi blir kjent med hvordan man tegner ansikter.
4. kurskveld: vi lærer oss metoder og triks for hvordan man skal tegne en tegning med et fotografert motiv.

Vi anbefaler at du skaffer deg de materialene som trengs før kurset begynner, slik at du kan tegne sammen med Henriette. Klikk her for å se materialpakken.

Kurset går live på nett følgende dager klokken 17:30-20:00:

mandag 16. august

mandag 23. august

mandag 30. august

mandag 06. september

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett til Henriettes online tegnekurs
Kursavgift for 4 kurssendinger.
kr 1 650
Ubegrenset