Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for 4 kurskvelder.

Har du tegnet litt fra før, eller kanskje tatt Henriettes tegnekurs 1 tidligere, og ønsker nå å ta tegneferdighetene til neste nivå? Da er dette kurset midt i blinken for deg.

Dette er et tegnekurs som går mer i dybden på både perspektiv, figurativ tegning og andre grunnleggende teknikker man må beherske for å bli en dyktig kunstner med tegneblyanten. Det blir en del 1-1 undervisning, siden det er store individuelle forskjeller på ferdigheter og utfordringer. Du får også muligheten til å fordype deg i et tema, f.eks. perspektiv, portrett eller noe annet du er spesielt interessert i å tegne. Henriette er flink til å finne metoder som får den enkelte over kneika, slik at man hele tiden utvikler seg.

Sammen med Henriette har vi satt sammen en materialpakke til kurset. Denne kan du enten bestille via nett og få tilsendt hjem, eller kjøpe i Tegne sin butikk i Ås (eller Oslo) før kurset starter.

Klikk her for å se materialpakken.
Bruk kupongkode sonnestart21 for å få 15% rabatt på pakken.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 16:00-18:00

mandag 10. oktober

mandag 17. oktober

mandag 24. oktober

tirsdag 01. november

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for Tegnekurs 2 med Henriette Sonne
kr 1 950
10 tilgjengelig