Er du mellom 9-15 år og ønsker å utvikle tegneferdighetene dine? Dette kurset passer for alle som enten har tegnet litt fra før, eller som har gått tegnekurs 1 med Henriette tidligere.

Det blir mye 1 til 1-undervisning, da Henriette er opptatt av å veilede elevene på det nivået de er, slik at hver enkelt føler både mestring og videre motivasjon, uavhengig av nivå.

Vi har satt sammen en materialpakke som alle påmeldte kursdeltakere får 20% rabatt på. Denne kan du enten bestille via nett og få tilsendt hjem, eller kjøpe i Tegne sin butikk i Ås før kurset starter. Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 16:00-18:00

mandag 18. oktober