Laster Arrangementer

Har du alltid hatt lyst til å tegne, men ikke helt visst hvordan du skal komme i gang? Det kan Henriette Sonne hjelpe deg med. Hun har undervist i tegning i over 15 år og har et brennende ønske om at så mange som mulig skal finne sin indre kreativitet og oppdage alle mulighetene som finnes i tegneuniverset.

Her kan du se noen av Henriettes arbeider!

Kurset passer for både nybegynnere og de som er mer erfarne, men har en nedre aldersgrense på 16 år. På kurset kommer hun til å gå gjennom det mest grunnleggende trinn for trinn, før hun går til neste steg og viser hvordan man kan gjøre kjappe skisser, tegne mennesker anatomisk riktig og hvordan man får til perspektiv. Uansett hvilket nivå du er på, vil Henriette veilede deg der du er.

Vi kommer til å legge ut en materialpakke som alle påmeldte kursdeltakere får 20% rabatt på. Så snart den er lagt ut vil du finne en direkte link her.

 

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available