Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for 4 kurskvelder.

Har du alltid hatt lyst til å tegne, men ikke helt visst hvordan du skal komme i gang? Det kan Henriette Sonne hjelpe deg med. Hun har undervist i tegning i over 15 år og har et brennende ønske om at så mange som mulig skal finne sin indre kreativitet og oppdage alle mulighetene som finnes i tegneuniverset.

Kurset passer for både nybegynnere og de som er mer erfarne, men har en nedre aldersgrense på 16 år. På kurset kommer hun til å gå gjennom det mest grunnleggende trinn for trinn, før hun går til neste steg og viser hvordan man kan gjøre kjappe skisser, tegne mennesker anatomisk riktig og hvordan man får til perspektiv. Uansett hvilket nivå du er på, vil Henriette veilede deg der du er.

Sammen med Henriette har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode henriette22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.

Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:30-21:30:

mandag 29. august

mandag 05. september

mandag 12. september

mandag 19. september

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available