Laster Arrangementer

Er du mellom 9-15 år og ønsker å lære deg og tegne, eller har lyst til å bli enda flinkere? Da har vi et kjempefint kurs for deg, hvor Henriette Sonne er kursholder. Hun har undervist i over 15 år og har det som trengs av både kunnskap og pedagogiske evner, slik at alle som tar kurset har en reéll mulighet for å nå et høyere nivå i tegnekunstens verden.

På kurset kommer Henriette til å gå gjennom det mest grunnleggende trinn for trinn, før hun går til neste steg og viser hvordan man kan gjøre kjappe skisser, tegne mennesker anatomisk riktig og hvordan man får til perspektiv. Uansett hvilket nivå du er på, vil Henriette veilede deg der du er.

Vi har satt sammen en materialpakke som alle påmeldte kursdeltakere får 20% rabatt på. Denne kan du enten bestille via nett og få tilsendt hjem, eller kjøpe i Tegne sin butikk i Ås før kurset starter. Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 16:00-18:00

mandag 13. september

mandag 20. september

mandag 27. september

mandag 11. oktober

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available