Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for 4 kurskvelder.

Er du mellom 9-15 år og ønsker å lære deg og tegne, eller har lyst til å bli enda flinkere? Da har vi et kjempefint kurs for deg, hvor Henriette Sonne er kursholder. Hun har undervist i over 15 år og har det som trengs av både kunnskap og pedagogiske evner, slik at alle som tar kurset har en reéll mulighet for å nå et høyere nivå i tegnekunstens verden.

På kurset lærte jeg flere nye teknikker og Henriette var flink til å forklare hva som skulle gjøres.
Marie (11)

På kurset kommer Henriette til å gå gjennom det mest grunnleggende trinn for trinn, før hun går til neste steg og viser hvordan man kan gjøre kjappe skisser, tegne mennesker anatomisk riktig og hvordan man får til perspektiv. Uansett hvilket nivå du er på, vil Henriette veilede deg der du er.

Sammen med Henriette har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode henriette22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.

Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 16:00-18:00

mandag 29. august

mandag 05. september

mandag 12. september

mandag 19. september

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available