Laster Arrangementer

Dette er et 2-timers verksted for barn (5-8 år) som holdes på Grønlia gård i Ås. Kurset vil bli avholdt uansett antall kursdeltakere.

På verkstedet kommer barna til å jobbe med bl.a. maling, tusj og kull på store ark. Hovedpoenget med disse 2 timene, er at barna skal få leke seg med farger, være kreative sammen og få uttrykt seg visuelt. De barna som er interesserte i å lære enkle teknikker, vil få individuelle tips ut fra hva de er interessert i å lære.

Sammen med Hansjörg har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode hans22, får du som kursdeltaker 15% rabatt. Denne pakken kan enten hentes hos Tegne i Ås (Moerveien 14), eller mottas i kurslokalet på kursdagen.
Klikk her for å se materialpakken.

Kursholder Hansjörg kommer til å ha med seg Sylvia fra Tegneskole, som kommer til å være med for å hjelpe barna med både materialer og idèer, samt enkle teknikker tilpasset hvert enkelt barn og dets ståsted og motivasjon.

Vel møtt!

Veibeskrivelse til Grønlia (Stønerudveien 9b, 1434 Ås): Fra Ås sentrum følger du RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring kjører du til høyre mot Kroer. Etter ca. 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca. 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien, svinger veien oppover mot høyre. På toppen av bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200m ankommer du Grønlia.

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available