Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for 4 kurskvelder.

På dette kurset skal vi jobbe med å bygge opp en pastell tegning fra bunnen av. Vi skal bruke rutenett som et hjelpemiddel for å skissere motivet og få riktig komposisjon. Når bildet er skissert opp jobber vi med å bygge bakgrunnen, før vi går videre på motivet. Vi skal jobbe med både softpasteller og pastell blyanter, samt lære å bruke annet utstyr som hjelper oss i prosessen. Vi skal snakke om hvorfor vi bruker det utstyret vi gjør, og om hvordan vi kan oppnå ønsket resultat.

Målet med kurset er å gi en grundig introduksjon til pastelltegning slik at du har den kunnskapen du trenger til å utvikle deg videre på egenhånd.

Kurset er egnet både for deg som er helt ny innen pastelltegning, men også deg som har noe erfaring, men ønsker å lære mer.

Det vil straks bli publisert en tilhørende materialpakke til kurset. Du vil finne link til pakken her så snart den er klar.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

Tirsdag 11. januar
Tirsdag 18. januar
Tirsdag 25. januar
Tirsdag 01. februar

Vel møtt til et hyggelig og lærerikt kurs!

OBS! Dersom kurset har færre enn 2 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for 4 kvelder med pastellkurs med Thea Nissen
kr 2 200
6 tilgjengelig