Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Med enkle metoder vil Hansjörg lære deg hvordan man tegner omgivelser og objekter i perspektiv. Så snart du skjønner perspektivets prinsipper, og vet hvordan du skal anvende dem, er du på god vei til å mestre tegning i perspektiv også på frihånd.

Det var en grundig innføring i perspektiv, som hadde stor betydning for resultatet.
-Roar, 69 år

Hansjörg kommer til å gå gjennom både 1- og 2-punktsperspektiv, froskeperspektiv og fugleperspektiv. Du kommer til å få se mange eksempler, samt få øvelser som du selv skal gjøre, før dere etterpå ser på de ulike utfordringene sammen.

Fotografi av en illustrasjon brukt for å forklare tegning i perspektiv

Når du først begynner å tegne i perspektiv, kan det være vanskelig å gi seg, når du ser den drastiske forandringen i uttrykket. Det blir med ett mer profesjonelt og det er ikke vanskelig å få det til, bare man vet hvordan man gjør det.

Dette er et 2-dagerskurs som vil gå online tirsdag 13. desember og mandag 19. desember. Vi har også satt opp en gratis introduksjon til kurset, som du har mulighet til å være med på den 06. desember klokken 18:00-18:30.
Klikk her for gratis introduksjon

Alt du behøver av utstyr er en myk blyant (for eksempel 8B) og skisse- eller tegnepapir i A3. I tillegg anbefaler Hansjörg at du lager en papirkube i forkant av første kurstime.
Klikk her for fremgangsmåte

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available