Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for 4 kurskvelder.

Er du en av dem som er litt nysgjerrig på olje, men som samtidig synes det virker skummelt og uoverkommelig, slik at du ikke har turt å begynne enda? Anne-Cathrine vil med dette kurset vise at det slettes ikke er skummelt, men veldig gøy og ikke minst kult.

Dette er et lavterskel nybegynnerkurs der dere begynner helt fra bunnen av og starter med rutemønster og opptegning av motivet. Alle maler samme portrett og du behøver ingen forkunnskaper på dette kurset, men vi har satt en nedre aldersgrense på 14 år. Selv om motivet på kurset er et portrett, kommer dere til å lære enkle teknikker som gjør at dere kan male hva som helst etter endt kurs.

Dere kommer også til å få litt grunnleggende teori om ulike mediumer som er fint å ha, samt forskjellen på de ulike lerretene og maleplatene.

Alt av materialer du trenger er inkludert i kursavgiften.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

Torsdag 6. januar
Torsdag 13. januar
Torsdag 20. januar
Torsdag 27. januar

De to siste kveldene må kursdeltakerne ha med seg et nettbrett eller en mobiltelefon, for å kunne zoome seg inn på motivet.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for 4 kurskvelder: nybegynnerkurs i oljemaling.
kr 2 800
7 tilgjengelig