Laster Arrangementer

DETTE KURSET STARTET 8. MARS, OG DET ER IKKE LENGRE MULIG Å MELDE SEG PÅ.

Alt av materialer du trenger til kurset er inkludert i kursavgiften

Er du en av dem som er litt nysgjerrig på olje, men som samtidig synes det virker skummelt og uoverkommelig, slik at du ikke har turt å begynne enda? Anne-Cathrine vil med dette kurset vise at det absolutt ikke er skummelt, men veldig gøy og ikke minst kult.

Dette er et lavterskel nybegynnerkurs der du starter fra bunnen av med rutemønster og opptegning av motivet. Alle maler samme portrett og du behøver ingen forkunnskaper, men vi har satt en nedre aldersgrense på 14 år. Selv om motivet på kurset er et portrett, kommer du til å lære enkle teknikker som gjør at du kan male hva som helst etter endt kurs.

Sagt om kurset:

«Inspirerende og lærerikt! Veldig morsomt kurs. Har aldri malt med olje før, men med all den kunnskapen og teknikkene jeg nå har fått med meg, så skal det males.

Jeg har lært så mye om oljemaling generelt, men også om alt fra pensler og lerreter, forskjellig type maling osv. Kurslederen er en energibombe uten like og stemningen på kurset var skikkelig god. Anbefales!»
-Line, 42 år

«Kurset var bra! Jeg fikk masse nyttig informasjon og kursleder var både koselig og hyggelig. Jeg lærte mye!»
-Poran, 63 år

Du kommer også til å få litt grunnleggende teori om ulike mediumer som er fint å ha, samt forskjellen på ulike lerreter og maleplater.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

-onsdag 08. mars
-onsdag 15. mars
-onsdag 22. mars
-onsdag 29. mars

De to siste kveldene må kursdeltakerne ha med seg et nettbrett eller en mobiltelefon, for å kunne zoome seg inn på motivet.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available