Laster Arrangementer

Alt av materialer du trenger til kurset er inkludert i kursavgiften

Er du en av dem som er litt nysgjerrig på olje, men som samtidig synes det virker skummelt og uoverkommelig, slik at du ikke har turt å begynne enda? Anne-Cathrine vil med dette kurset vise at det absolutt ikke er skummelt, men veldig gøy og ikke minst kult.

Dette er et lavterskel nybegynnerkurs der du starter fra bunnen av med rutemønster og opptegning av motivet. Alle maler samme portrett og du behøver ingen forkunnskaper, men vi har satt en nedre aldersgrense på 14 år. Selv om motivet på kurset er et portrett, kommer du til å lære enkle teknikker som gjør at du kan male hva som helst etter endt kurs.

Du kommer også til å få litt grunnleggende teori om ulike mediumer som er fint å ha, samt forskjellen på de ulike lerretene og maleplatene.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 18:00-21:00:

-onsdag 11. januar
-onsdag 18. januar
-onsdag 25. januar
-onsdag 01. februar

De to siste kveldene må kursdeltakerne ha med seg et nettbrett eller en mobiltelefon, for å kunne zoome seg inn på motivet.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available