Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man kan tegne realistisk med fargeblyanter. Kurset går 3 kvelder over en periode på 3 uker, og prisen er totalprisen for alle kveldene. Kurset blir sendt direkte over nett.

Å tegne med fargeblyanter kan gi et veldig realistisk resultat, dersom man vet hvordan man skal gå frem. Det handler blant annet om å ha gode fargeblyanter å jobbe med, gjøre riktige fargevalg, og å følge en fornuftig fremgangsmåte med riktige teknikker.

Om du har et ønske om å lære deg å tegne med fargeblyanter, er Fredrik den rette mannen som kan hjelpe deg med det. Han har mange års erfaring og kan vise til imponerende tegninger. Motivene blir gjerne dyr, og under dette kurset er det hunden som står i fokus. Selv om du kommer til å tegne en hund under kurset, vil Fredriks teknikker gjøre det mulig for deg å tegne nesten hva som helst etter endt kurs.

Kurset er lagt opp slik at du jobber parallelt med Fredrik hele veien, og på den måten får du lært deg de gode teknikkene steg for steg. Det vil også bli en gjennomgang av oppmåling, fargesetting og valører.

Fotografi av kursholder Fredrik Pettersen, som straks er klar for onlinekurs.

Fordelen med at kurset sendes direkte, er at du kan kommunisere med Fredrik underveis. Du kan vise frem bildene og få tilbakemeldinger med en gang, samt ha en dialog med ham. Vi ønsker å tilnærme oss den samme atmosfæren som et fysisk kurs har, selv om alt foregår digitalt. Under hele kursperioden er du velkommen til å ta kontakt, slik at du som kursdeltaker får den veiledningen som trengs, for at du faktisk skal komme skikkelig i gang med tegningen din.

Det er en fordel om du har tegnet noe fra før, men om du er helt ny er ikke det nødvendigvis noen hindring, da Fredrik går grundig gjennom fremgangsmåten.

I forkant av kursstart, har du mulighet til å være med på en gratis introduksjon, slik at du får et mer helthetlig bilde av hva du kan forvente.
Klikk her for påmelding til gratis introduksjon

I tillegg til denne introduksjonen på nett, kommer Fredrik til å holde en fysisk demonstrasjon i Tegne sine lokaler i både Oslo og Ås. Her kan du få se ham tegne, og slå av en liten prat om hvorfor han synes at nettopp fargeblyanter er et gøy materiale å jobbe med.

Gratis demo hos Tegne, Pilestredet 27 i Oslo: Lørdag 06. mai klokken 12:00-15:00
Gratis demo hos Tegne, Moerveien 14 i Ås: Lørdag 13. mai klokken 12:00-15:00

Dette er et direktesendt nettkurs som går følgende dager klokken 18:00-20:00:

-fredag 26. mai
-fredag 02. juni
-fredag 09. juni

Sammen med Fredrik kommer vi til å publisere en materialpakke som du bør kjøpe før kursstart, slik at du jobber med akkurat det samme materialet som kursholder tegner med. Denne vil bli linket til her, så snart den er klar. Du som kursdeltaker vil da få 15% rabatt av ordinær pris.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Her kan du se noen av tegningene til Fredrik:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for nettkurset Lær å tegne med fargeblyanter!
kr 950
Unlimited