Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Når du først begynner å tegne i perspektiv, kan det være vanskelig å gi seg, når du ser den drastiske forandringen i uttrykket. Det blir med ett mer profesjonelt og det er ikke vanskelig å få det til, bare man vet hvordan man gjør det.

Dette er et 2-dagerskurs som blir sendt direkte over nett onsdag 06. og 13. september.

Fordelen med at kurset sendes direkte, er at du kan kommunisere med kursholder underveis. Du kan vise frem skissene og få tilbakemeldinger med en gang, samt ha en dialog med ham. Vi ønsker å tilnærme oss den samme atmosfæren som et fysisk kurs har, selv om alt foregår digitalt. Under hele kursperioden er du velkommen til å ta kontakt, slik at du som kursdeltaker får den veiledningen som trengs, for at du faktisk skal komme skikkelig i gang med tegningen din.

23. august klokken 18:00-18:30 har du mulighet til å være med på en gratis introduksjon til dette kurset.
Klikk her for gratis introduksjon

Alt du behøver av utstyr er en myk blyant (for eksempel 8B) og skisse- eller tegnepapir i A3. I tillegg anbefaler Hansjörg at du lager en papirkube i forkant av første kurstime.
Klikk her for fremgangsmåte

Dersom du behøver materialer til dette kurset, kan den bestilles på tegne.no. Om du benytter deg av kupongkode hans22, får du 15% rabatt av ordinær pris.
Klikk her for å se materialpakken

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for nettkurs i perspektivtegning 06. og 13. september
kr 950
Unlimited