Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Kurset passer for nybegynnere og de som ønsker en repetisjon av grunnleggende tegneteknikker. Kurset går 3 kvelder over en periode på 4 uker og prisen er totalprisen for alle 3 kveldene.

Fordelen med at dette kurset sendes direkte, er at du kan kommunisere med kursholder underveis. Du kan vise frem bildene og få tilbakemeldinger med en gang, samt ha en dialog med henne. Vi ønsker å tilnærme oss den samme atmosfæren som et fysisk kurs har, selv om alt foregår digitalt. Under hele kursperioden er du også velkommen til å ta kontakt, slik at du som kursdeltaker får den veiledningen som trengs, for at du faktisk skal komme skikkelig i gang med å tegne.

Uansett hvilke materialer du ønsker å bruke videre, er det alltid en fordel å ha noen grunnleggende tegneteknikker i bunn, som du kan bygge videre på senere. På dette kurset får du verktøy i form av ulike teknikker, grunnprinsipper og materialkunnskap, slik at du kan komme i gang med din egen kunstneriske utvikling.

Dette er noe av det dere skal gjennomgå på kurset:

-oppvarmingsøvelser; øvelser for å trene øye/hånd-koordinasjon

-kunnskap om ulike materialer

Øvelser innenfor:

-linje og form

-lys og skygge

-valører

-skraveringsteknikker

-perspektiv – hvordan oppnå dybde i tegningen

-tegning etter stilleben der vi bruker de ulike teknikkene

I forkant av kursstart, har du mulighet til å være med på en gratis introduksjon, slik at du får et mer helthetlig bilde av hva du kan forvente.
Klikk her for påmelding til gratis introduksjon

Dette er et direktesendt nettkurs som går følgende dager klokken 18:00-20:00:

-mandag 24. april
-mandag 08. mai
-mandag 15. mai

Sammen med Gro har vi satt sammen en materialpakke som du bør kjøpe før kursstart. Om du bruker kupongkode gro22, får du som kursdeltaker 15% rabatt. Du kan evt. velge og bare supplere med de materialene du mangler.
Klikk her for å se materialpakken

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available