Laster Arrangementer
Online Kurs Online Kurs

Kurset passer for deg som ønsker å åpne opp for økt sanselighet og tilstedeværelse, med hjelp av kreativitet uttrykt med softpasteller, håndskrift og meditasjon. Kurset går 3 kvelder over en periode på 4 uker og oppgitt pris er totalprisen for alle 3 kveldene.

Fordelen med at dette kurset sendes direkte, er at du kan kommunisere med kursholderne underveis. Du kan vise frem bildene og få tilbakemeldinger med en gang, samt ha en dialog med dem. Vi ønsker å tilnærme oss den samme atmosfæren som et fysisk kurs har, selv om alt foregår digitalt. Under hele kursperioden er du også velkommen til å ta kontakt, slik at du som kursdeltaker får den veiledningen som trengs, for at du skal få maks utbytte av kurset.

Vi skal åpne for sanselighet, tilstedeværelse og kreativitet!

Tor-Egils gitarspill følger oss gjennom en liten meditasjon knyttet til naturen, før Anne-Lise guider videre med myke softpasteller i en kreativ oppgave knyttet til temaet «Ei levande grein». Vi bruker også håndskrift i oppgaven.

Hvordan har greinene dine det? Hva strekker de seg mot? Snart er det sommer!

Fotografi av en tre med levande greinar

I forkant av kursstart, har du mulighet til å være med på en gratis introduksjon av kurset, slik at du får et mer helthetlig bilde av hva du kan forvente.
Klikk her for påmelding til gratis introduksjon

Dette er et direktesendt nettkurs som går følgende dager klokken 18:00-20:00:

-torsdag 04. mai
-torsdag 11. mai
-torsdag 25. mai

Sammen med kursholderne har vi satt sammen en materialpakke som du bør kjøpe før kursstart. Om du bruker kupongkode annelise22, får du som kursdeltaker 15% rabatt. Du kan evt. velge og bare supplere med de materialene du mangler.
Klikk her for å se materialpakken

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for nettkurset Ei levande grein, med oppstart 4. mai
kr 950
Unlimited