Laster Arrangementer

Lyst til å tegne raske skisser av mennesker? Du tenker kanskje at det er vanskelig å skisse etter levende modeller, siden de ikke står stille? Joda, men alt kan læres.

Tirsdag 13. september: Praktiske øvelser i atelieret på Grønlia (i Ås) med verdens mest tålmodige modell: en mannekeng i tre. Vi studerer proporsjonene, blir klar over perspektiviske utfordringer. Hansjörg er nesten like tålmodig som mannekengen og dere får umiddelbare tilbakemeldinger og tips til hvordan man bør løse utfordringene.

Onsdag 14. september: Vi reiser inn til Nasjonalmusèet i Oslo. Der finner vi mange tålmodige modeller i originalstørrelse i gips og bronse. Vi benytter oss av teknikkene som vi gikk gjennom på dag 1. Deretter tegner vi de menneskene vi ser på området; noen betrakter kanskje et kunstverk, andre lener seg mot gelenderet ved takterrassen, små grupper av mennesker og mange andre situasjoner. Det finnes mer enn nok av spennende og inspirerende motiver å ta av, bare man løfter blikket!

Noen tenker kanskje at det er udiskrèt å tegne mennesker som ikke vet om det, men Hansjörg har kun positive erfaringer med det og har flere ganger havnet i hyggelige samtaler om kunst med de tilfeldige modellene. Fokuset er menneskelige situasjoner, fremfor personer.

Alt du behøver av materiale, er en skisseblokk i A4 (gjerne med spiral) og en myk gråblyant. Det kan også være fint med noen akvarellfarger, om du ønsker å legge på litt farge, men det er ikke nødvendig for å gjennomføre kurset.

Dette er et 2-dagerskurs som finner sted i Ås/Oslo.
Inngangsbillett til Nasjonalmusèet, samt reiseutgifter kommer i tillegg til selve kursavgiften.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available