Laster Arrangementer

Lyst til å tegne raske skisser av mennesker? Du tenker kanskje at det er vanskelig å skisse etter levende modeller, siden de ikke står stille? Joda, men alt kan læres.

Dag 1: Praktiske øvelser i atelieret på Grønlia (i Ås) med verdens mest tålmodige modell: en mannekeng i tre. Vi studerer proporsjonene, blir klar over perspektiviske utfordringer. Hansjörg er nesten like tålmodig som mannekengen og dere får umiddelbare tilbakemeldinger og tips til hvordan man bør løse utfordringene.

Dag 2: Vi reiser inn til Nasjonalmusèet i Oslo. Der finner vi mange tålmodige modeller i originalstørrelse i gips og bronse. Vi benytter oss av teknikkene som vi gikk gjennom på dag 1. Deretter tegner vi de menneskene vi ser på området; noen betrakter kanskje et kunstverk, andre lener seg mot gelenderet ved takterrassen, små grupper av mennesker og mange andre situasjoner. Det finnes mer enn nok av spennende og inspirerende motiver å ta av, bare man løfter blikket!

Noen tenker kanskje at det er udiskrèt å tegne mennesker som ikke vet om det, men Hansjörg har kun positive erfaringer med det og har flere ganger havnet i hyggelige samtaler om kunst med de tilfeldige modellene. Fokuset er menneskelige situasjoner, fremfor personer.

Sammen med Hansjörg har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode hansstart21, får du som kursdeltaker 15% rabatt. (Du finner link til kurspakken her så snart den er publisert.)

Dette er et 2-dagerskurs som finner sted i Ås/Oslo.
Inngangsbillett til Nasjonalmusèet, samt reiseutgifter kommer i tillegg til selve kursavgiften.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for kurs i menneskeskisser (inngangsbillett til musèet og reiseutgifter kommer i tillegg)
kr 1 150
10 tilgjengelig