Laster Arrangementer

Manga er det japanske ordet for tegneserie og har også blitt beskrivende for den særegne tegnestilen som særlig mange fantasy-tilhengere har blitt godt kjent med gjennom de senere årene.

For å beherske denne tegnestilen er det noen spesielle trekk ved karakterene man må lære seg. Kursholder Cha Sandmæl er en norsk illustratør som har tegnet mangainspirerte karakterer i flere år, og har også gitt ut bøker som hun har illustrert med denne stilen.

Kurset passer for barn og ungdom mellom 9-15 år og du vil bl.a. lære om proporsjoner, anatomi, ansiktsuttrykk og fargelegging.

Sammen med Cha har vi satt sammen en materialpakke til kurset. Som kursdeltaker vil du få 20% rabatt på pakken, og 10% rabatt på alt annet materiell du handler i butikken på lørdag. Dersom du ønsker at vi skal holde av en pakke til deg, kan du sende en mail til post@tegneskole.no
Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et helgekurs som går lørdag 12. juni og søndag 13. juni klokken 11:00-13:00.

Vel møtt!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available