Mangainspirert kurs for barn og ungdom

Hjem > Klasserom > Kurslokale i Ås > Mangainspirert kurs for barn og ungdom
Laster Kurs

Manga er det japanske ordet for tegneserie og har også blitt beskrivende for den særegne tegnestilen som særlig mange fantasy-tilhengere har blitt godt kjent med gjennom de senere årene.

For å beherske denne tegnestilen er det noen spesielle trekk ved karakterene man må lære seg. Kursholder Cha Sandmæl er en norsk illustratør som har tegnet mangainspirerte karakterer i flere år, og har også gitt ut bøker som hun har illustrert med denne stilen.

Kurset passer for barn og ungdom mellom 9-15 år og du vil bl.a. lære om proporsjoner, anatomi, ansiktsuttrykk og fargelegging.

Dette er et helgekurs som går lørdag 12. juni og søndag 13. juni klokken 11:00-13:00.

Kursavgift for helgekurs lørdag 12/6 og søndag 13/6.