Laster Arrangementer

Er du en av dem som tror at du ikke kan male? At du ikke har den kreativiteten som trengs for å skape et interessant og flott kunstverk som kan henge på veggen hjemme i din egen stue? Da har du ikke prøvd palettkniv.

På dette kurset vil Hansjörg vise deg hvilke muligheter som bor i verktøyet. I tillegg til at det er lett å få til flere ulike strøk, er det også enkelt å skape struktur med en palettkniv. Og man kan på en bedre måte enn med en pensel, legge lag på lag med farger.

Hansjörg vil også gi deg noen tips om hvordan man kan blande og balansere ulike farger, lage komposisjon og skape harmoni. Og ikke minst så er sjansen stor for at du kommer til å oppdage gleden av din egen skaperkraft.

Sammen med Hansjörg har vi satt sammen en materialpakke. Denne kan du enten bestille via nett og få tilsendt hjem, eller kjøpe i Tegne sin butikk i Ås før kurset starter.
Bruk kupongkode hansstart21 for å få 15% rabatt på pakken.
Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et dagskurs som finner sted på Grønlia gård i Ås,
02. april klokken 11:30-14:30.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Veibeskrivelse til Grønlia (Stønerudveien 9b, 1434 Ås): Fra Ås sentrum følger du RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring kjører du til høyre mot Kroer. Etter ca. 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca. 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien svinger veien oppover mot høyre. På toppen av bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200m ankommer du Grønlia. 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available