Laster Arrangementer

I dette verkstedet vil du få et innblikk i ulike måter å jobbe med blekk/tusj på. Du vil få muligheten til å tegne på både plast og papir med ulike tykkelser og tekstur. Med en splittpenn vil Lena vise hvordan du ved hjelp av tegneprosessen kan utvikle en enkel ytre form. Hun vil vise hvordan du kan repetere linjer/mønster og hvordan du kan fylle geometriske former med en flytende organisk strek.

I tillegg til å fortelle om hvor hun henter inspirasjon og kunnskap til formen i tegningene fra, vil Lena også forklare hvordan hun jobber med streken i ulike materialer som metall, plast, tre og tekstil. Du vil få anledning til å teste ut ulike metoder/teknikker og jobbe med ulike redskap som blyant, passer, blekk/tusj, splittpenn, pensel, klut og vann.

Verkstedet kan tas av både nybegynnere og mer erfarne.

Lena Walton Herfindal tegner sitt liv reflektert i bilder, som en dagbok av umiddelbare tanker. Sentralt i arbeidene er hennes familiehistorie og bakgrunn som Mohawk indianer der nærhet til naturen står i sentrum. Inspirert av naturen og hennes indianske røtter undersøker hun forskjellige utviklingsprosesser. Hun tar for seg vekstprosesser som blomstringen til en knopp, organismer i kroppen og indiansk symbolikk. Med en tynn åre-lignende strek beveger hun seg intuitivt mellom forskjellige materialer som rammer inn en stemning, et språk, et øyeblikk eller en usagt tanke. Hun veksler på teknikker for å få frem ulike utrykk og egenskaper i arbeidene. Lenas strek strekker seg fra arbeider i tegning, grafikk, smykker og broderi.

Dette er et kurs som går følgende dager klokken 12:00-15:00:
(Du velger selv om du vil ta begge kursdagene, eller bare èn av dagene.)

lørdag 14. januar
søndag 15. januar

Pris for 1 dag: kr. 550,-
Pris for 2 dager: kr. 900,-

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under ser du noen bilder av Lenas kunst:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available