Laster Arrangementer

Om du velger å spenne opp dine egne lerreter, har du utallige muligheter når det kommer til størrelser, i forhold til om du velger å kjøpe lerreter som er ferdig oppspente. En annen fordel er at du lett kan fikse lerretet på egen hånd, istedenfor å få det reparert av profesjonelle, dersom det etter en viss tid blir slapt.

Dette skulle jeg ha lært meg for lenge siden. Kurset var kort og greit, og akkurat det jeg trengte. Jeg er veldig fornøyd.
Gro (58)

På kurset kommer dere til å spenne opp hvert deres linlerret i størrelse 40×50. Du kan forhåndsbestille og kjøpe blindrammer og linlerret av oss.

I tillegg må du ha med deg dette på kursdagen:
-spenntang
Klikk her for å se alternativ 1
Klikk her for å se alternativ 2
-stiftepistol
-gummihammer

Si fra om du trenger hjelp til å skaffe noe av det nødvendige utstyret. Det kan også være at vi har noe utstyr du kan låne, men det kommer an på antall kursdeltakere. Ta gjerne kontakt, om det er noe du lurer på vedrørende materialer og verktøy.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Avhengig av antall kursdeltakere, vil kurset vare i inntil 2 timer, men det kan være at kurset avsluttes tidligere, dersom dere ikke har behov for den avsatte tiden.

Dersom det er færre enn 2 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available