Laster Arrangementer

Du velger selv om du vil ta begge kursdagene, eller bare lørdag eller søndag. Kurset holdes på Askøy utenfor Bergen.

Har du også lyst til å lære deg kalligrafi; skrive sirlig og vakkert på papir? Nå har du muligheten til å lære av en ekte kalligrafimester.

På dette kurset kommer du til å lære de grunnleggende teknikkene for skrift med bredkantpenn og/eller brushwriting. Det legges vekt på hva du kan bruke kalligrafi til ved at vi lager bilder, kort og dikt hvor lay-out får mye oppmerksomhet. Forslag og ideer til materialvalg og veien videre når man kommer hjem, blir det også tid til.

Du velger selv om du vil ta begge kursdagene, eller bare den ene. Uansett hva du velger, vil du få et godt utgangspunkt for å jobbe videre med kalligrafi på egen hånd.

Det du behøver av utstyr kan du enten kjøpe i butikken i Bergen, eller bestille på nett. Nødvendige materialer vil bli linket til her så snart det er klart.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under kan du se noen av bildene til Bas:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett lørdag 18. mars
Kursavgift for kalligrafrikurs 1 dag
kr 750
8 tilgjengelig
Billett søndag 19. mars
Kursavgift for kalligrafikurs 1 dag
kr 750
8 tilgjengelig
Billett lørdag 18. og søndag 19. mars
Kursavgift for kalligrafrikurs 2 dager
kr 1 350
8 tilgjengelig