Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for både lørdag og søndag.

Kursholder Lena, har så lenge hun kan huske, drevet med søm og har laget mange unike kreasjoner til både hjemmet og egen/andres garderobe. Hun har stor forkjærlighet for gjenbruk og tenker at alle kan bli flinkere til å ta i bruk det man allerede har liggende i skuffer og skap. Utfordringen er bare å vite hvordan man gir nytt liv til gammelt tøy.

Hun har vært kursholder på ulike sykurs tidligere og gleder seg til å formidle skaperglede og sy-mestring til de som ønsker å overvinne symaskin-skrekken.

Noen eksempler på hva du kan lære å sy under dette kurset: toalettmappe, sminkepung, strandveske, gymbag, pennal og lommebok. Mulighetene er mange. Dette vil sys av f.eks. gardiner, duker, bordbrikker, dongeribukser, putetrekk, eller av noe annet gammelt tøy som du enten finner på bruktbutikken, eller bakerst i klesskapet.

Du kommer også til å lære grunnleggende teknikker på symaskin, sy i glidelås, lage ulike lommer, forsterke sømmer og mange andre nyttige sy-triks.

Dette er et helgekurs som finner sted i Bergen (O.J. Brochs gate 20) 22.-23. april klokken 10:00-17:00 begge dagene. Kurset passer for både nybegynnere og de som trenger litt sy-inspirasjon.

I samarbeid med Lena har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Du finner en materialpakke for lyst tøy og en for mørkt. Om du bruker kupongkode lenam22, får du som kursdeltaker 15% rabatt ved kjøp av materialer hos Tegne eller tegne.no.

Klikk her for å se materialpakken til lyst tøy

Klikk her for å se materialpakken til mørkt tøy

Dette trenger du til kurset:
-symaskin
-materialpakke for lyst eller mørkt tøy
-gammelt/brukt tøy eller andre materialer

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 5 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available