Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for hele helgen.

Hva med å lage noen av årets julegaver? Det er både økonomisk, bra for miljøet og det blir en mer personlig gave, som både er gøy å gi og få.

Kursholder Lena, har så lenge hun kan huske, drevet med søm og har laget mange unike kreasjoner til både hjemmet og egen/andres garderobe. Hun har stor forkjærlighet for gjenbruk og tenker at alle kan bli flinkere til å ta i bruk det man allerede har liggende i skuffer og skap. Utfordringen er bare å vite hvordan man gir nytt liv til gammelt tøy.

Hun har vært kursholder på ulike sykurs tidligere og gleder seg til å formidle skaperglede og sy-mestring til de som ønsker å overvinne symaskin-skrekken.

Dere kommer til å sy ulike produkter som er hyggelige å gi som julegaver til noen du setter pris på. Noen eksempler: toalettmappe, sminkepung, strandveske, gymbag, pennal eller lommebok. Mulighetene er mange. Dette vil sys av f.eks. gardiner, duker, bordbrikker, dongeribukser, putetrekk, eller av noe annet gammelt tøy som du enten finner på bruktbutikken, eller bakerst i klesskapet.

Du kommer også til å lære grunnleggende teknikker på symaskin, sy i glidelås, lage ulike lommer, forsterke sømmer og mange andre nyttige sy-triks.

Dette er et helgekurs som finner sted i Bergen (O.J. Brochs gate 20) 03.-04. desember klokken 10:00-17:00 begge dagene. Kurset passer for både nybegynnere og de som trenger litt sy-inspirasjon.

I samarbeid med Lena har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Du finner en materialpakke for lyst tøy og en for mørkt. Om du bruker kupongkode lenam22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.

Klikk her for å se materialpakken til lyst tøy

Klikk her for å se materialpakken til mørkt tøy

Det er en fordel med egen symaskin, men det er også muligheter for å få låne en under kurset.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 5 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for helgekurs i re-design (julegaveverksted) 3. og 4. desember
kr 1 950
6 tilgjengelig