Laster Arrangementer

Dette er et helgekurs med undervisning både lørdag og søndag. Oppmøte i Tegne sine lokaler i Moerveien 14 i Ås på lørdag. Resten av kurset vil bli holdt på Grønlia gård (Stønerudveien 9b) i Ås. Prisen er den totale prisen for både lørdag og søndag.

Dette helgekurset egner seg for alle som har lyst til å lære seg oljemaleri eller som allerede har malt med olje i flere år. Marius Moe gir innføring i billedteori, materiallære og maleteknikker i olje for alle nivåer parallelt. Kurset tar utgangspunkt i landskapsmaleri, men de fleste teknikkene som læres her kan også brukes i andre billedsjangre, og kurset passer også hvis du bare er interessert i oljemaleri, men ikke vil male landskap.

Marius Moe er utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo og Ilya Repin Statlige Russiske kunstakademi i St. Petersburg – eneste kunstakademi i Europa med uavbrutt tradisjon fra 1700-tallet.

Jeg har undervist i flere år og har utviklet min undervisningsmetode ut i fra mine egne erfaringer som student. Jeg går som oftest direkte inn på elevens verk og korrigerer eller forklarer, men jeg bestemmer aldri elevens personlige stil. Jeg har alltid trodd på elevens frie valg, så går jeg heller inn på motiv og komposisjon utifra elevens egne forutsetninger og teknikk.

-Marius

Lørdag starter vi med en innføring i utstyr, materialer og teknikk. Dessuten litt teori som oppbygging av landskap og billedkomposisjon. Så begynner vi å male. Hjelp og korrektur gis fortløpende. Underveis gir Marius demonstrasjoner i hvordan å male forskjellige fenomener som himmel, skyer, vegetasjon og løvverk, vann, stein etc.

Søndag fortsetter vi å male mens Marius tar opp forskjellige emner og problemer som dukker opp underveis, eller deltagerne er interessert i. Siste timen har vi en avslutning og gjennomgang av arbeidene.

Sammen med Marius har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode marius22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.

Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et helgekurs som blir arrangert lørdag 22. og søndag 23. april, klokken 10:30-16:30. Oppmøtested første dag: Moerveien 14 i Ås.

Store deler av undervisningen vil bli holdt på Grønlia gård i Ås, hvor dere maler landskapet dere har direkte utsyn til.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available