Laster Arrangementer

Dette er et helgekurs med undervisning både lørdag og søndag. Oppgitt pris er den totale prisen for både lørdag og søndag. Kurset foregår på Grønlia gård i Ås, og vil bli avholdt uansett antall kursdeltakere.

Har du lyst til å oppleve tegnekullets fantastiske egenskaper og muligheter? Du kan gjøre mye mer enn å bare bruke det til å tegne omriss av objekter. Harde kontraster mellom svart og hvit eller myke overganger, alt er mulig.

Hansjörg er opprinnelig fra Tyskland hvor han har jobbet mye med skogbruk. Han har nå bodd flere år på gården i Ås, hvor han bl.a. brenner sitt eget tegnekull, noe han også vil lære bort til deg som deltar på kurset.

Vi skal også brenne kull fra ulike treslag, slik at vi får oppleve at kull ikke er kull; det er forskjell fra treslag til treslag når det kommer til både farge og hardhet. Vi skal brenne kull av tynne kvister og tykke stykker. Kull kan også brukes som pulver og deretter fordeles med pensel.

Å tegne med kull er både bærekraftig og klimanøytralt!

Kurset har ingen aldersgrense, så her kan både mødre, døtre, besteforeldre og oldebarn delta.

Bli med på et innholdsrikt kurs utendørs, hvor det blir læring og tegning i svært idylliske omgivelser. Hansjörg selv setter stor pris på å bruke de nærliggende motivene på gården, samt alle levende motiver som bor der. Og det har du nå muligheten til å få oppleve.

Sammen med Hansjörg har vi satt sammen en materialpakke som du bør kjøpe før kursstart. Om du bruker kupongkode hans22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.
Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et helgekurs som går lørdag 13. og søndag 14. mai på Grønlia gård i Ås.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

PS! Dersom været skulle gjøre det vanskelig å tegne ute, blir kurset utsatt til et senere tidspunkt.

Veibeskrivelse til Grønlia (Stønerudveien 9b, 1434 Ås): Fra Ås sentrum følger du RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring kjører du til høyre mot Kroer. Etter ca. 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca. 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien, svinger veien oppover mot høyre. På toppen av bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200m ankommer du gården som er merket Grønlia.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for helgekurs i kulltegning
kr 1 150
5 tilgjengelig