Laster Arrangementer

Dette er et helgekurs med undervisning i Ås både lørdag og søndag. Undervisningen foregår med modell, og du velger selv om du vil ta begge, eller bare en av dagene. 

Krokì (eller croquis på fransk) er raske skisser av mennesker, helst utført på bare minutter. Når man tegner krokì skal man ikke bruke tid på detaljer, men få grep om de store flatene, linjene og selve omrisset. Krokì tegnes fritt og uten det veldig kritiske blikket. Men selv det må man øve på for å bli god.

Lena Meyer har tegnet krokì etter modell i lang tid og har gode råd og tips til deg som har lyst til å lære/bli bedre i denne kunstformen. Under kurset kommer dere til å fokusere på å fange opp stillingens dynamikk og kraft, kroppens rytme og bevegelse, dens proporsjoner og balanse.

Kurstider:
-Lørdag 29. april klokken 11:00-16:00
-Søndag 30. april klokken 11:00-16:00
(Kurset foregår fysisk i Tegne sine lokaler i Ås, bare 30 minutter unna med toget fra Oslo S.)

Det du behøver av materialer til kurset, får du som kursdeltaker 15% rabatt på, om det kjøpes hos Tegne i Ås eller Oslo.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett lørdag
Kursavgift for krokì lørdag 29. april
kr 550
6 tilgjengelig
Billett søndag
Kursavgift for krokì søndag 30. april
kr 550
6 tilgjengelig
Billett hele helgen
Kursavgift for krokì både lørdag og søndag
kr 900
4 tilgjengelig