Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for både lørdag og søndag.

Marius Moe er en utdannet kunstner innenfor flere medier, og skal nå holde et kurs i akvarell; primært landskap. Kurset passer for både nybegynnere og mer erfarne, da Marius hjelper og veileder kursdeltakerne på deres ulike nivåer.

Jeg har alltid trodd på elevens frie valg av foretrukne medier, så går jeg heller inn på motiv og komposisjon ut ifra elevens egne forutsetninger og teknikk. Min tilnærming til landskapsmaleriet er veldig klassisk og realistisk, og jeg holder direkte studier etter naturen aller høyest.

I tillegg til undervisning i Tegne sine lokaler i Ås, vil det også bli undervisning et annet sted, hvor dere er i umiddelbar nærhet til naturen, slik at dere får et mer realistisk resultat på lerretet.

Sammen med Marius har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Som kursdeltaker får du 20% rabatt på materialer du trenger til kurset.

Klikk her for å se materialpakken.

Dette er et helgekurs som går lørdag 12. og søndag 13. mars klokken 10:30-16:30. Oppmøtested første dag: Moerveien 14 i Ås.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Bildene under er malt av kursholder Marius Moe

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available