Laster Arrangementer

Er du en av dem som har oppdaget hvor mye fint man kan lage med fargeblyanter, men som ikke helt vet hvor du skal begynne, da det er så mye å velge mellom både når det kommer til ulike fargeblyanter, men også papir?

Dette kurset vil ta for seg temaer knyttet til det å drive med eller starte med fargeblyanter. Vi vil gå gjennom hva fargeblyanter er, hvordan de er bygd opp, og hva som gjør en god blyant, til en god blyant. Vi går blant annet gjennom forskjellige merker og typer av papir og blyanter, om fiksering, bruk av referanser og lysekthet.

Det vil på kurset være mulig å få prøve flere forskjellige typer papir og blyanter. Det vil også være åpent for spørsmål og diskusjoner underveis i kurset, slik at du etter endt kurs vet mer om hva akkurat du ønsker at fargeblyantene dine skal gjøre.

Kurset vil bli holdt i Tegne sine lokaler i Ås, Moerveien 14.

Velkommen på kurs!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available