Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for hele helgen.

Dette er et grunnkurs i å sy skjørt ut fra egne mål. Kurset passer for viderekommende og det er en fordel om du har sydd noen plagg fra før.

Kursholder Lena har, så lenge hun kan huske, drevet med søm og har laget mange unike kreasjoner til både hjemmet og egen/andres garderobe. Hun har stor forkjærlighet for gjenbruk og tenker at alle kan bli flinkere til å ta i bruk det man allerede har liggende i skuffer og skap. Utfordringen er bare å vite hvordan man gir nytt liv til gammelt tøy.

Hun har vært kursholder på ulike sykurs tidligere og gleder seg til å formidle skaperglede og sy-mestring til de som ønsker å overvinne symaskin-skrekken.

Dette er et helgekurs som finner sted i Bergen (O.J. Brochs gate 20). Kurset holdes helgen 11.-12. mars klokken 10:00-17:00 begge dagene.

Det du trenger av materialer er tøyet du skal sy skjørtet av, samt noen standard materialer som vi kommer tilbake til når det nærmer seg.

Du må ha egen symaskin.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 5 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for grunnkurset Sy ditt eget skjørt helgen 11.-12. mars i Bergen
kr 1 950
6 tilgjengelig