Laster Arrangementer

Hansjörg er opprinnelig fra Tyskland hvor han har jobbet mye med skogbruk. Han har nå bodd flere år på en gård i Ås, hvor han bl.a. brenner sitt eget tegnekull. Han finner stor glede i å bruke naturens egne motiver, samt hans egne levende motiver som finnes på Grønlia.

En skissebok er ikke bare et brukbart utstyr for å lage skisser, det er så mye mer! Selvfølgelig bruker vi det for å samle ideer, for å lage skisser av noe som interesserer oss, for å finne komposisjon av et bilde eller finne ut av hvilke farger som passer best. Men en skissebok er også et kunstverk i seg selv og skaper mye glede når den etter hvert fylles opp av utallige små og store skisser, og vi kan bla gjennom.

På dette kurset vil du lære hvordan veien fra den første skissen av et motiv til det ender opp som et ferdig resultat i form av et bilde man kan henge på veggen.

I tillegg til kursing vil Hansjörg by på en liten kaffepause ila hver kursdag.

Dette er et helgekurs som går 31. juli og 01. august klokken 13:00-16:00:

Vel møtt!

PS! Dersom været skulle gjøre det vanskelig å tegne ute, blir kurset utsatt til et senere tidspunkt.

Veibeskrivelse: Fra Ås sentrum kjører du på RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring skal du kjøre mot Kroer til høyre. Etter ca 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien svinger veien mot høyre oppover. Rett oppe på bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200 m ankommer man Grønlia. Hansjörg har satt opp et skilt ved innkjøringen med «Grøn

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available