Laster Arrangementer

Prisen er den totale prisen for både lørdag og søndag.

Mange av oss som tegner, maler eller uttrykker seg visuelt på et eller annet vis, har opptil flere skissebøker liggende her og der. Og vi vet at en skissebok ikke bare er et brukbart utstyr for å lage skisser; det er så mye mer!

Selvfølgelig bruker vi den for å samle ideer, for å lage skisser av noe som interesserer oss, for å finne komposisjon av et bilde eller finne ut hvilke farger som passer best. En skissebok er så absolutt et kunstverk i seg selv og skaper mye glede når den fyller seg og man etter hvert kan bla i den for inspirasjon.

Men hvordan jobber man videre med skissen som utgangspunkt, slik at det kan bli et ferdig motiv? Det har Hansjörg mange gode tanker og idèer om, som han gjerne vil dele med deg.

Dette er et helgekurs som finner sted på gården til Hansjörg, Grønlia i Ås, 11.-12. desember klokken 11:30-14:30.

I utgangspunktet er det et utendørskurs, men dersom været eller temperaturene ikke tillater det, vil kurset helt eller delvis bli holdt innendørs.

I samarbeid med Hansjörg har vi også satt sammen en materialpakke til dette kurset.
Bruk kupongkode hansstart21 når du bestiller, så får du 20% rabatt på pakken.
Klikk her for å se materialpakken.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Veibeskrivelse til Grønlia (Stønerudveien 9b, 1434 Ås): Fra Ås sentrum kjører man på RV 152 mot Ski. Øverst på bakken i rundkjøring kjør mot Kroer til høyre. Etter ca 700m går det til venstre mot Myrvold. Følg veien ca 1 km. Når det blir hus på begge sider av veien svinger veien mot høyre oppover. Rett oppe på bakken blir det skog igjen. Kjør inn til høyre på skogsveien. Etter 200 m ankommer du Grønlia. Hansjörg har satt opp et skilt ved innkjøringen med «Grønlia» på.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available