Laster Arrangementer

Anne-Lise (kunstterapeut og kunstner) og Tor Egil (musiker) inviterer til 2 fredager med lekne streker til levende improvisert musikk og rytmer.

Tor-Egil spiller på diverse klang- og rytmeinstrumenter og gitarer. «Fra kaos til rytme til form» er en metode man kan overføre til andre deler av livet, når nytt skal skapes.

Anne-Lise Lilleholmen (53) er kunstterapeut og Tor Egil Braaten (51), har erfaring fra et bredt musikalsk spekter og har vært involvert i diverse prosjekter og bandkonstellasjoner siden slutten av 80-tallet.

Et par sitater fra tidligere kursdeltakere:

Det var så fine timer med begge kursholderne. Jeg har vært på kurs med Anne-Lise tidligere og visste derfor at hun var en god og inspirerende formidler. Det var så fint og energigivende å oppleve samarbeidet mellom Anne-Lise og Tor Egil; emnet og formidlingen passa som hånd i riktig hanske. Gøy!
-Berit, 67 år

Kurset tydeliggjorde litt av livets prosesser og det var bevisstgjørende og godt. Rytmene hjalp streken frem på en fri og lekende måte. Sammen med meditasjon og veiledning ble det en god opplevelse.
-Ragnhild, 69,5 år

Materialer til kurset kan kjøpes før kursstart. Du som deltar får 15% rabatt på det du kjøper til kurset.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available