Laster Arrangementer

Anne-Lise (kunstterapeut og kunstner) og Tor Egil (musiker) inviterer til 2 fredager med lekne streker til levende improvisert musikk og rytmer.

Tor-Egil spiller på diverse klang- og rytmeinstrumenter og gitarer. «Fra kaos til rytme til form» er en metode man kan overføre til andre deler av livet, når nytt skal skapes.

Anne-Lise Lilleholmen (53) er kunstterapeut og Tor Egil Braaten (51), har erfaring fra et bredt musikalsk spekter og har vært involvert i diverse prosjekter og bandkonstellasjoner siden slutten av 80-tallet.

Et par sitater fra tidligere kursdeltakere:

Det var så fine timer med begge kursholderne. Jeg har vært på kurs med Anne-Lise tidligere og visste derfor at hun var en god og inspirerende formidler. Det var så fint og energigivende å oppleve samarbeidet mellom Anne-Lise og Tor Egil; emnet og formidlingen passa som hånd i riktig hanske. Gøy!
-Berit, 67 år

Kurset tydeliggjorde litt av livets prosesser og det var bevisstgjørende og godt. Rytmene hjalp streken frem på en fri og lekende måte. Sammen med meditasjon og veiledning ble det en god opplevelse.
-Ragnhild, 69,5 år

Kurset går følgende dager klokken 17:30-20:00:

-fredag 28. oktober
-fredag 25. november

Pris for 1 dag: kr. 350,-
Pris for 2 dager: kr. 600,-

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 6 påmeldte 1 uke før kursstart, kan det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billett
Kursavgift for 28. oktober
kr 350
10 tilgjengelig
Billett
Kursavgift for 25. november
kr 350
10 tilgjengelig
Billett
Kursavgift for 2 ganger
kr 600
10 tilgjengelig