Laster Arrangementer

Fluid art er enkelt og greit lek med farger og man trenger ikke å ha malt noe tidligere, for å beherske denne teknikken.

Kursholder Daniel er en erfaren kunstner som gleder seg veldig til å holde dette kurset. Han kommer til å lære bort 4 ulike teknikker innenfor denne kunstarten. Kursdeltakerne kommer til å lage 2 malerier hver gang, og Daniel finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

I samarbeid med Daniel har vi laget en materialpakke til kurset, som inneholder hele 8 lerreter og annet materiale man behøver for å lage fluid art. Bruk kupongkode danielmostart21 for å få 20% rabatt på pakken.

Klikk her for å se materialpakken.

Om du ønsker å kjøpe en materialpakke, kan du sende en mail til post@tegneskole.no, så holder vi av en pakke til kursstart.

Dette er et 4-dagerskurs som går følgende dager klokken 17:45-20:45:

fredag 15. oktober

fredag 22. oktober

fredag 29. oktober

fredag 05. november

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available