Prisen er den totale prisen for 5 kurskvelder.

Fluid art er enkelt og greit lek med farger og man trenger ikke å ha malt noe tidligere, for å beherske denne teknikken.

Kursholder Daniel er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst. Han kommer til å lære bort 4 ulike teknikker innenfor denne kunstarten og dere lager 2 malerier hver kurskveld.

I samarbeid med Daniel har vi også laget materialpakker til dette kurset. Vi har laget en standard pakke som inneholder det du trenger for å ta kurset, samt to tilleggspakker med litt morsommere farger, dersom du ønsker større variasjon i bildene dine.

Husk og skriv inn kupongkode danielmostart21 for å få 20% rabatt på materialpakken.

Klikk her for å se standardpakken.

Dette er et 5-dagerskurs som går følgende dager klokken 17:45-20:45:

fredag 14. januar

fredag 21. januar

fredag 28. januar

fredag 04. februar

fredag 11. februar

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billett
Kursavgift for 1 voksen på 5 kurskvelder, Fluid art.
Billett
Kursavgift for 1 barn på 5 kurskvelder, Fluid art.