Laster Arrangementer

Fluid art er enkelt og greit lek med farger og man trenger ikke å ha malt noe tidligere, for å beherske denne teknikken.

Det finnes mange forskjellige teknikker innenfor Fluid art og Mo vil presentere et utvalg av disse. Den store utfordringen, er å vite hvordan blandingsforholdet mellom maling, fluid medium, vann og olje skal være. Det varierer fra teknikk til teknikk og for å lære det bør man gjøre det selv. Mo vil veilede alle, slik at du er garantert å komme hjem med egenproduserte kunstverk.

Kursholder Mo er en erfaren kunstner som har kurset både voksne og barn flere ganger tidligere, og finner stor glede i å se at kursdeltakerne, uansett alder og nivå, føler mestring ved å skape sin egen kunst.

I samarbeid med kursholder har vi satt sammen materialpakker til dette kurset. Vi har laget en standard pakke som inneholder det du trenger for å ta kurset, samt to tilleggspakker med litt morsommere farger, dersom du ønsker større variasjon i bildene dine.

Om du bruker kupongkode mo22, får du som kursdeltaker 15% rabatt på materialene du trenger til kurset.

Klikk her for å se grunnpakken

Klikk her for å se tilleggspakke 1

Klikk her for å se tilleggspakke 2

Dette er et dagskurs som går lørdag 07. januar -23 klokken 17:00-20:00 i lokalene til Oslo Maleklubb (Briskebyveien 50).

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under ser du noen bilder fra tidligere kurs, samt noen verk signert av kursholder Mo:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available