Laster Arrangementer

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner rundt omkring i Norge, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men når våren endelig er her igjen, frister det enda mer å fange urbane motiver på skisseblokken.

Fotografi av Olav Tokerud som sitter og skisser urbane motiver på Grünerløkka i Oslo.

På dette kurset vil du lære litt om komposisjon, valg av motiv, lys og skygge og hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte.

Sammen med Olav har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode olav22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.
Klikk her for å se materialpakken

Dette er et dagskurs som finner sted på torget i Drøbak,
mandag 08. mai klokken 17:00-20:00.
Det kan være lurt å ta med seg et sitteunderlag/liten feltstol, for egen komfort.

Vel møtt!

Påmelding til våre kurs er bindende, og du må bekrefte at du har lest og godkjent våre kursbetingelser, ifm kjøp av kursplass.

Dersom det er færre enn 5 påmeldte 1 uke før kursstart, kan kurset bli avlyst/utsatt. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Under ser du noen av Olavs skisser:

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available