Laster Arrangementer

De aller fleste har vel forsøkt seg på å tegne et motiv via et fotografi. Det er en god øvelse, men om du dropper å ta bilde av motivet og skisser det direkte på stedet, kalles det urban sketching.

Olav Tokerud begynte med urban sketching før han i det hele tatt visste at det var en egen tegnestil. Han har tatt med seg skisseblokken og den sammenleggbare stolen sin til mange ulike lokasjoner i Oslo, og har også holdt kurs i dette tidligere. Å drive med urban sketching er noe man i prinsippet kan gjøre hele året, men når våren endelig er her igjen, frister det enda mer å fange urbane motiver på skisseblokken.

På dette kurset vil du lære litt om komposisjon, valg av motiv, lys og skygge og hvordan man kan tegne bakke, trær og mennesker på en forenklet måte.

Sammen med Olav har vi satt sammen en materialpakke som bør kjøpes før kursstart. Om du bruker kupongkode olav22, får du som kursdeltaker 15% rabatt.
Klikk her for å se materialpakken

Dette er et dagskurs som finner sted i Damstredet i Oslo,
30. juni klokken 17:00-20:00.

Vel møtt!

OBS! Dersom kurset har færre enn 4 påmeldte 1 uke før kursstart, vil det bli utsatt/avlyst. De påmeldte vil da få beskjed om dette.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are no longer available